Om Silwerlöf Innovation

Silwerlof Logo Icon Mark

Mitt stora intresse och min passion är att hjälpa företag och organisationer att förbättras och att skapa nya sätt att tänka och göra saker på.

Bakgrund

Silwerlöf Innovation startades 2021 i Ystad av Oliver Löfstrand. Silwerlöf Innovation är ett innovationsföretag som inriktar sig på att hjälpa företag och organisationer med nytänk, skapande av nya effektiva arbetssätt samt produkt- och varumärkesförbättringar.

Silwerlöf Innovation utvecklar även egna produkter och arbetssätt som säljs vidare till företag. Anledningen till att företaget startades var Oliver Löfstrands stora intresse och passion för att hjälpa och förbättra saker för företag och skapa nya sätt att tänka och göra saker på.

Jag tror att många saker här i världen skulle kunna förbättras och innoveras. Min drivkraft är att få hjälpa och få möjlighet att arbeta med alla typer av människor och företag. För att kunna utvecklas så måste man ibland tänka om, våga tänka nytt och ta steget.

- Oliver Löfstrand, Grundaren av Silwerlöf Innovation

Process

Greyed out Silwerlof Logo
Call Icon

1. Kostandsfritt Första Möte

Kontakta mig via hemsidan, telefon eller mail så bokar vi in ett möte via Google Meets. I mötet förklarar ni vilken typ av verksamhet ni har samt vad ni önskar förbättra eller har problem med.

Analysis Icon

2. Kostnadsfri Analys

Efter det tar jag fram ett konkret förslag som kan implementeras i ert företag. Vi stämmer av om det är något ni vill ändra eller göra annorlunda. 

Study Icon

3. Genomförande

Om ni väljer att gå vidare med mitt förslag så detaljplanerar vi genomförandet och lägger upp en strategi. Efter de genomför vi planerade aktiviteter och implementerar förbättringar.

Låt Oss Prata!

DU HAR INGET ATT FÖRLORA.

Eftersom mötet, analysen och förslaget alltid är kostnadsfritt har du inget att förlora. Tryck på knappen för att kicka igång.

kostnadsfritt Förslag

Vad kostar det?

Plus Icon

Jag försöker alltid ha en dialog med kunden vad det skulle vara värt för företaget att få hjälp med; att uppfylla sina önskningar, ta sig förbi hinder och lösa de problem man har idag. Utifrån detta sätter vi ett fast pris. Ibland kan de vara svårt att säga ett exakt pris och i de fallen tar jag 800 SEK /tim.

Hur lång tid tar ett projekt?

Plus Icon

Det är väldigt olika beroende på vad det är för typ av uppdrag men vi har alltid en dialog och sätter upp tidplaner tillsammans.

Hur vet du att jag är rätt person för jobbet?

Plus Icon

Det kan du aldrig veta, precis som med allt annat, därför erbjuder jag ett kostnadsfritt möte, analys samt förslag för att du ska få en uppfattning samt en känsla om jag är rätt person för dig.

När kan vi starta igång projektet?

Plus Icon

Det är beroende på hur mycket jag har för tillfället, men jag är väldigt flexibel som person och snabb på att svara så bara släng iväg ett mail eller ring om du har några frågor.

Vilka företag hjälper jag?

Plus Icon

Jag hjälper alla företag oavsett bransch eller storlek, såsom snickare, spelutvecklare, träningsanläggningar, bilförsäljare osv.